O singura sursa

Compania ACOMI.ro ofera cea mai simpla solutie de a furniza necesarul activitatii tale, indiferent de domeniul de activitate. De la articole de birotica si papetarie, produse de curatenie si protocol, pana la produse IT&C, consumabile compatibile si originale.

 Preturi mici

Tinta acestui concept ACOMI.ro este atentia centrata pe fiecare client, aceasta fiind si ratiunea pentru care afacerea rezista, clientul fiind perceput ca cel mai important activ al firmei, motiv pentru care verificam periodic preturile, in felul acesta beneficiind de cea mai buna oferta de pe piata.

 Egalam orice pret

Pentru a cere o egalare de pret la unul sau mai multe produse din comanda curenta, te rugam sa completezi formularul de aici.

 Livrare Rapida si Gratuita

Peste 90% din comenzi sunt livrate in 24 de ore cu livrare gratuita in Bucuresti pentru comenzile mai mari de 100 de lei si in tara peste 200 de lei. Mai multe detalii aici.

 Retur simplu

Procesul de retur este simplu, in 3 pasi si este valabil in maxim 14 zile de la receptia comenzii. Mai multe detalii aici.

 Cumparaturi sigure

Politica de confidențialitate a informațiilor noastre și site-ul securizat vă permit să faceți cumpărături cu ușurință și cu toată încrederea. Mai multe detalii aici.

 Specialisti in domeniu

Fie ca sunati sau vorbiti pe chat online cu noi, stim istoricul comenzilor dvs. si “acele dosare” pe care le comandati intotdeauna. Daca sunteti in cautarea unui anumit produs, expertii nostri va vor ajuta sa gasiti produsul si sa ramaneti in bugetul dvs.

Despre ACOMI.ro. Birotica si papetarie online

     ACOMI.ro se angajeaza sa ofere fiecarui client o experiență de cumpărături simpla, produse de cea mai bună calitate, prețurile cele mai competitive, servicii eficiente personalizate si urmărește sa devina una dintre cele mai bune companii de birotica și papetărie de pe piața românească, oferind soluții de birou atât pentru sectorul privat cât și pentru cel public.

     Cu o experienta de 5 ani în domeniu, echipa noastră este pregătită sa îndeplinească cerințele clienților, preluând comenzile fără probleme și oferindu-va garanția ca veți obține tot ce aveți nevoie. Pentru aceasta, avem un sistem de comenzi online accesibil tuturor persoanelor.

     La noi veți găsi cele mai bune preturi iar realizarea transportului se va face cu maxima eficienta.